2022-08-07
主打咖啡同手工啤 好有特色😚但睇ig就比佢地个烧牛肉沙律吸引左🤤就有晚同朋友去左试下啦😚都几full booking记住book定位啊😉整体黎讲都系一间值得去chill下既cafe💕Grilled beef and new potato salad $98之前系ig睇见好多人都介绍呢个烧牛肉新薯沙律好似好吸引🥗估唔到份量都颇大🤤落左个汁之后好开胃 成个沙律有烧牛肉 新薯 车厘茄 面包粒 牛油果同少少沙律菜🤩啲烧牛肉半熟状态 有牛味完全唔韧😚牛油果都啱啱好 唔会太生 整体黎讲都唔错 值得一试😚❤️💕Chicken green curry risotto $108青咖喱超有惊喜😍一开头睇佢青bb好得人惊咁 但估唔到好好食 味道好出少少辣 唔会好滞 仲食到啲翠肉瓜 都几夹 啲饭粒粒分明 好出色🤤啲鸡份好多 啖啖肉 完全唔鞋 💕Cheese fries $45小食方面我地嗌左个芝士薯条🍟即叫即炸 热辣辣 炸得好香脆 仲有啲芝士碎 都几抵食🤤💕💕Spicy chicken wings $58另外仲嗌左鸡翼食 比较普通 唔系好够香脆🥲📍 Mansons Lot (汕头街) (湾仔)湾仔汕头街1-3号
💕Cheese fries $45
💕Spicy chicken wings $58
另外仲嗌左鸡翼食 比较普通 唔系好够香脆🥲
📍 Mansons Lot (汕头街) (湾仔)
湾仔汕头街1-3号地下
#alldaybreakfast #breakfast
#hkfoodie #hkfood #相机食先 #hk #hongkong #foodie #hkig #food #foodie #foodiehk #yummy #yummyfood #deliciousfood #delicious #hkig #hkiger #chef #life #eat #goodday #cafehk #湾仔 #湾仔美食 #mansonslot #手工啤 #hkcoffeeshop