4天前
我真系好钟意食韩国牛肠😭 见到社交平台上有人介绍呢间韩国过江龙黎左香港😍😍 唔洗飞韩国都食到地道牛肠锅🔥系海外第一间分店来的🏆 我发现越黎越多韩国过江龙黎香港了✌️呢间韩锅酒舍我真系大推!如果你都系好钟意食牛内脏的话!呢间千万不要错过🤩·🌟牛肠火锅(M) $488人气no.1之选😋 当然要食佢个牛肠火锅啦🍲 中size也份量巨多既牛肠 适合2-3人🤤 牛粉肠非常爽口!!! 带有少少油脂 但完全唔会好油腻😭 处理得好好 食落一啲都吾腥🤩 同埋汤底岩岩好 唔会好辣🎉 好迎合到香港人口味👍 BTW 建议牛肠点黄芥末食!打开新世界🤣🤣🎉·🌟炒饭 +$48得火锅类可以最后加炒饭🔥🔥索晒啲牛肠火锅既精华🤤🤤店员会帮手过黎炒饭✌️加入巨量泡菜、紫菜!带麻油🤩 超香~必叫!·🌟牛腩汤 $128冬天热辣辣食一流 泡饭😍 非常爽口唔油腻 汤底偏清淡~ 牛腩片系选用1++韩牛 牛味浓郁😌 难怪食落一啲都吾干👍建议可以加少少胡椒粉同盐😊·人均:$350+·评分🪄 (满分5🍑)味道:🍑🍑🍑🍑环境:🍑🍑🍑🍑性价比:🍑🍑🍑🍑服务态度:🍑🍑🍑🍑🍑回头率:🍑🍑🍑🍑
· 🌟牛肠 火锅(M) $488
人气no.1之选😋 当然要食佢个牛肠火锅啦🍲 中size也份量巨多既牛肠 适合2-3人🤤 牛粉肠非常爽口!!! 带有少少油脂 但完全唔会好油腻😭 处理得好好 食落一啲都吾腥🤩 同埋汤底岩岩好 唔会好辣🎉 好迎合到香港人口味👍 BTW 建议牛肠点黄芥末食!打开新世界🤣🤣🎉 ·
🌟炒饭 +$48
得火锅类可以最后加炒饭🔥🔥索晒啲牛肠火锅既精华🤤🤤店员会帮手过黎炒饭✌️加入巨量泡菜、紫菜!带麻油🤩 超香~必叫! ·
🌟牛腩汤 $128
冬天热辣辣食一流 泡饭😍 非常爽口唔油腻 汤底偏清淡~ 牛腩片系选用1++韩牛 牛味浓郁😌 难怪食落一啲都吾干👍建议可以加少少胡椒粉同盐😊 ·
人均:$350+
评分🪄 (满分5🍑)
味道:🍑🍑🍑🍑
环境:🍑🍑🍑🍑