2024-05-27 99 浏览
🍱餐厅:Mansons Lot🏫地址:湾仔汕头街1-3号地下☎️电话:23621899以前喺湾仔返工嘅我,今日返嚟同旧同事聚一聚,就拣了这间以黑胶唱片做主题的宁静小店叹吓,真系好舒服❤️呢度店员嘅服务态度亲切,闲谈中知道餐厅主打All day breakfast /Crepe / Lasagna / 咖啡豆调配手工啤及Cocktail ,其实睇餐牌饰物嘅款式都好多,今日就试吓下面呢啲😁~Seared Tuna Salad材料超丰富,有吞拿鱼、烟三文鱼、新鲜沙律菜、蕃茄仔等等,沙律醋调味适中,很开胃,真系好味又健康嘅选择😋~Avocado & Prawn Omelette奄列煎的时间啱啱好,上枱有蛋香味,食落去鸡蛋入口嫩滑,真材实料,里面有好多牛油果同虾🦐,又唔使惊唔够饱,除咗奄列仲有面包同沙律菜,好正👍~Mixed Berries French Toast with Ice Cream厚厚的法式吐司,配以新鲜的草莓及蓝莓,上面加上冰淇淋,有酥脆、酸甜、清新及丰富的口感,食呢个甜品很有幸福感😀整体嚟讲,喺度叹咁多美食,仲叫埋Cocktail (Espresso Martini 同Mojito
🍱餐厅:Mansons Lot
🏫地址:湾仔汕头街1-3号地下
☎️电话:23621899

~Seared Tuna Salad

~Avocado & Prawn Omelette

整体嚟讲,喺度叹咁多美食,仲叫埋Cocktail (Espresso Martini 同Mojito)同朋友倾吓计,真系赏心乐事😍