晚晚放工都会经过既寿司造,原来已经开业一周年啦,小店由拥有20多年经验既寿司师傅主理,严选食材,由日本多个渔市场空运到港既食材制作而成,非常新鲜且质素有保证☺️👍🏻今次就拣左佢地新出既极上瀛鲜盛同极鲜三色寿司🍣极上瀛鲜盛 (周年限定价$158)呢个寿司盛盒有12件寿司,净系吞拿鱼都有三款,有吞拿鱼蓉、赤身同吞拿鱼腩,吞拿鱼好高质够新鲜,贝类就有赤贝同帆立贝,两款都好鲜甜,口感爽口弹牙,呢款极上瀛鲜盛连海胆都有,鲜甜甘味可口既海胆,呢个盛盒性价比超高💯🍣极鲜三色寿司 (周年限定价$118)呢款极鲜三色寿司好吸引,有哂我最爱既海胆、三文鱼籽同吞拿鱼蓉,海胆鲜甜滑溜,配埋脆卜卜既三文鱼籽,呢个组合无得输呀😃😃🍣炙烧牛油赤海虾握寿司 ($58)试完原味赤虾就要试埋炙烧版,师傅先系赤海虾上面加上少少牛油再烧,食落去𠮶阵牛油渗透落虾肉度,口感层次非常丰富🍣四色小卷 ($28)最后拣左四色小卷,有玉子、青瓜、蟹柳同蟹籽各4件,一口size好满足,值得再encore☺️寿司造亦有会员App会不定期发送店铺优惠,包括迎新奖赏、生日礼遇,每次惠顾可以储分换现金券,而寿司造一周年亦推出会员限定优惠,指定单式寿司

🍣极上瀛鲜盛 (周年限定价$158)

🍣极鲜三色寿司 (周年限定价$118)

🍣炙烧牛油赤海虾握寿司 ($58)

🍣四色小卷 ($28)

寿司造亦有会员App会不定期发送店铺优惠,包括迎新奖赏、生日礼遇,每次惠顾可以储分换现金券,而寿司造一周年亦推出会员限定优惠,指定单式寿司 (三文鱼寿司、蒲烧鳗鱼寿司、帆立贝寿司)买一送一 (***受其他条款及细则约束,详情请向店员查询***)