2022-01-08 705 浏览
🍴Truffle Friesstruggle左好耐要cheese定truffle🙈但见到truffle既野真系好难忍口🙈 虽然无太大惊喜但truffle sauce好食😂🍴Honey Wings平时食鸡翼唔食皮表示呢个要破戒😛烤得好脆好够味 袖子蜜糖呢个combo系💯 完全觉得系呢间既signature dish😂🍴Fettucine in Lobster Bisque🍝呢个都好有惊喜❣️有蟹肉带子 仲有my fav秋葵(虽然好似唔系几关事)😂 虽然龙虾汁唔算好浓 但意粉几烟韧&挂汁 整体上都煮得几好食☺️🍴Wagyu Beek Cheek Risotto好似差唔多1月月无食过饭🤔🤔但为左呢个又破下戒😂好彩都值得😀beef cheek煮得好淋&入味 risotto系半生熟口感&吸左d牛肉汁 仲略带d牛油香🥘整体上都好夹👏🏻overall觉得湾仔店好食过观塘店🙈仲有几个pasta都好似几吸引 下次试埋先😀
🍴Truffle Fries

🍴Honey Wings