2020-02-13 430 浏览
佢招牌系自家风干熟成牛排🥩今餐从头食到尾都超满意😋除左main course冇拣鸡之外,其余都要左各一share黎食,所以感觉成餐食左好多野好丰富呀👍🏻-4 course menu $580💁🏻‍♀️Oyster on Chef Selection (2pcs)Summer Truffle Porcini Toast (2pcs)惊喜唔算大但依两样唔错-King Crab Leg (2pcs)Daily Sessional Clams帝王蟹脚好肥厚👍🏻啲clams亦好正呀😍系量多又大只肉饱满啖啖肉🤤-Greek Style SalmonDry Aged 30days “Greater Omaha” Sirloin鱼牛两样都好食,朋友就觉得上次食既牛系会再juicy啲,而我就觉得5成啱啱好,就算啲肉切得几厚都好腍身,肉质松软同肉汁并存😚-Dark Chocolate TiramisuHoney Bee Yogurt Panna Cotta本身有睇少佢个tiramisu因为佢单叫会比奶冻平$30,我好肤浅😂 两个甜品虽然都好食,初初钟意yogurt奶冻多啲,但之后反而系会越食越钟意佢个tir
4 course menu $580💁🏻‍♀️
惊喜唔算大但依两样唔错

King Crab Leg (2pcs)
Daily Sessional Clams

Greek Style Salmon

Dark Chocolate Tiramisu
Honey Bee Yogurt Panna Cotta
本身有睇少佢个tiramisu因为佢单叫会比奶冻平$30,我好肤浅😂 两个甜品虽然都好食,初初钟意yogurt奶冻多啲,但之后反而系会越食越钟意佢个tiramisu😍

Tailor Made Mocktail/ Cocktail
我地叫左mocktail,选择方面佢系冇实质野拣,而系会问你喜好咁去调比你嫁🍸
Overall佢每样质素都好高,适合特别日子黎食餐好既😉
  • Seasonal Clams
  • Mousse au chocolate
  • Honey Bee Yogurt Panna Cotta
  • Striploin 30 days
  • Salmon