2022-04-30
系湾仔路过 比门口嘅汽水箱 同自绘汽水机吸引咗~顺便 lunch埋啦,入到去先发现 别有洞天 好特别嘅餐厅啊!里面都系露天设计 好舒服啊!好chill啊!(仲好体贴 有冷气嫁 一d 都唔热)A5 MIYAZAKI WAGYU BURGER 优质嘅日本🇯🇵 A5宫崎和牛汉堡🍔 厚厚软软嘅面包 夹住juicy嘅和牛汉堡配搭经典口味嘅车打芝士🧀蕃茄🍅生菜,完全突出和牛嘅香味,咬落去超级juicy🤤旁边系 我好钟意嘅粗薯条🍟Smoked Salmon Salad想清爽 又怕热气嘅选择 salad 真系好唔错!大大件嘅烟熏三文鱼配搭满满酱汁嘅清新爽脆沙律菜真系 夏天嘅唔错选择!呢度仲有手工啤 同红白酒 可以选择🍺🥂🍹 下次过来happy hour chill 下 都系唔错嘅选择!呢间餐厅仲系Pet Friendly 㗎🐶🐰 【🐦 Busy Bird Bottle Co.】📍湾仔圣佛兰士街10号地舖🥰🥰#foodiehk #busybirdbottle #barnrestaurant #petfriendly #bugerhk #wanchai #湾仔 #港岛区 #Francisstreet #圣
A5 MIYAZAKI WAGYU BURGER
优质嘅日本🇯🇵 A5宫崎和牛汉堡🍔
完全突出和牛嘅香味,咬落去超级juicy🤤
旁边系 我好钟意嘅粗薯条🍟
Smoked Salmon Salad
想清爽 又怕热气嘅选择 salad 真系好唔错!
大大件嘅烟熏三文鱼配搭满满酱汁嘅清新爽脆沙律菜
真系 夏天嘅唔错选择!
呢度仲有手工啤 同红白酒 可以选择🍺🥂🍹
呢间餐厅仲系Pet Friendly 㗎🐶🐰
【🐦 Busy Bird Bottle Co.】
📍湾仔圣佛兰士街10号地舖
🥰🥰
#foodiehk #busybirdbottle #barnrestaurant #petfriendly #bugerhk #wanchai #湾仔 #港岛区 #Francisstreet #圣佛兰士街咁啰