2022-10-07
成日都喺湾仔lunch系列食正野,但我哩个升斗市民,都唔系日日食百几二百蚊野食既,哩间位于湾仔中心地库既M记,又方便又唔算多人,就会系肥诚我一个人食野既饭堂啦~而钟意试新野既我,今次见到佢出左个盐味焦糖朱古力批,梗系要试一试~M记个手机app 落单非常方便,而且间唔时重有优惠劵可以用,今次除左盐味焦糖朱古力批,张优惠劵重包埋菠萝安格斯,总共都只系51蚊!菠萝安格斯味道同普通芝士安格斯差不多,但菠萝既甜味令到个包清爽左唔少,而且个酱未至于去到蘑菇安格斯咁咸,有惊喜。至于盐味焦糖朱古力批,佢咸甜两味都算夹,但汁既份量略嫌少,比起苹果批都系差啲。至于薯条就冇咩补充,但见到M记近排转哂木叉,唔想洗手又想用黎吉薯条食,都冇用胶叉咁内疚,抵赞!餐厅:麦当劳 McDonald's地址:湾仔庄士敦道74-80号地下及地库 Address:G/F&B/F, 74-80 Johnston Road, Wan Chai #肥诚 #肥诚揾食 #fatshinghk #instagramhk #instagramfood #food #餐厅 #香港美食 #香港餐厅 #湾仔 #观塘 #屯门 #早餐 #午餐 #晚餐
餐厅:麦当劳 McDonald's
地址:湾仔庄士敦道74-80号地下及地库
#肥诚 #肥诚揾食 #fatshinghk #instagramhk #instagramfood #food #餐厅 #香港美食 #香港餐厅 #湾仔 #观塘 #屯门 #早餐 #午餐 #晚餐 #hongkong #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkongfoodblogger #food #foodie #foodiehk #wine #winelover #winelovers #steak #湾仔lunch系列 #麦当劳 #McDonalds