2023-12-29 259 浏览
用餐时间(9:03pm late dinner)follow@wojengyea/@wo!正嘢 for more food info🐒 支持我哋发掘更多美食 😋元朗出名多大排档,见池记啱啱新装修完,环境比以前光猛,地方干净咗,即刻去试。两条仔嗌咗三个𩠌(鱼香茄子煲、菠萝咕噜肉、瑶柱扒豆苗)谂紧饮咩啤酒🍻嘅时候,已经上第一碟菜。咕噜肉🍖炸够脆,个酱汁都好味,但猪肉佢用烧味𠮶只烧肉,晤系用脢头(猪肩)肉,口感冇咁好,红黄绿椒都落足,又有粒粒菠萝🍍。豆苗扒瑶柱正常发挥,个瑶柱芡汁还好,唔会太咸😋。最后上鱼香茄子煲🍆,谂住捞饭但猪肉碎晤够多,另外亦都冇咗咸鱼嘅咸香,有点失色。三碟嘢够镬气,但未至于话好好食,食紧饭嘅时候,都会闻到一浸浸火水味🔥🔥🔥 成件事好有feel。.无加一无茶介,咁嘅价钱好低食,份量够又哂多,建议如果女仔去可以嗌两个𩠌🥘🥘,或者叫多几个姊妹去食。
用餐时间(9:03pm late dinner)
豆苗扒瑶柱正常发挥,个瑶柱芡汁还好,唔会太咸😋。
2023-12-12