住喺火炭嘅朋友,你哋有否试过「相马日式火锅」呢间店呢?午餐、晚餐定系宵夜,佢哋嘅布置同气氛都好舒适。首先,我哋要黎饮个汤先,就拣咗中华辣汤🍲。汤真系暖到心口,尤其喺个寒冷嘅日子,热辣辣嘅汤底令人立刻感到热滚滚。火锅乜嘢最紧要呢?当然就系海鲜啦🦞!「相马日式火锅」就有丰富嘅海鲜选择,啱晒海鲜爱好者😍!有新鲜嘅芝士龙虾同新鲜蔬菜落锅,真系充满食欲。海鲜火锅最吸引人嘅一点就系极尚龙虾蒸海鲜同埋日本带子等食材👍无论你跌入去边款食材,都可以食到佢哋嘅新鲜鲜味。特别一提,我哋食嘅牛牛,每一块都无比鲜嫩,完全唔洗酱汁,我哋再食多几件🥰。讲到日式火锅,就一定要提下佢哋嘅饮品选择🍹。拣一款自己钟意嘅饮,然后就可以坐低轻松享受啦。