2014-04-17 2622 浏览
住左火炭十几年一齐都觉得火炭无野好食,无一个可以坐得好舒服既地方,直至我发现到呢个地方!一入到去真系好有惊喜, 装修得好怀旧,好简约,比人感觉好relax, 我去个日仲有只好得意既狗狗系到行黎行去, 我去个日唔系好多人, 所以坐上一整日都应该无问题. 我去既时候已经4点几, D阳光照入黎好舒服, 下次应该带本书黎打发下时间!至于野食方面, 系火炭黎讲我谂都有少少遍贵, 不过我就觉得佢食物既质素都值个个价钱! 我叫左一个牛肉薯仔面,初初以为系普通公仔面,点知都几好食! 个薯仔面好烟UN, 好埋好香, 真系几好食. 之后再叫左个石板街芝士蛋糕都唔错! 值得一试!总括黎讲我一定会再去, 假日自己一个人去坐下, 悠闲一下.

总括黎讲我一定会再去, 假日自己一个人去坐下, 悠闲一下.
2014-04-13