2023-03-15
2023-03-15火热韩式嘅餐厅🔥同朋友平日去咗乐富行街🚶🏼♀️行过间韩式餐厅叫小火焰🔥装修好特别吸引到我哋入去试☺️有自家制吉祥物小火迷😝仲有缤纷颜色嘅墙身壁图😎以芝士为主的韩国菜餐厅🧀多样化选择特色小食同甜品🍮可用手机落单够方便📱泡菜鳗鱼石锅炒饭,128蚊锅💰石锅炒饭粒粒分明,石锅底有饭焦好香脆就有大量鳗鱼粒同泡菜作配料,配上特制嘅酱汁味道更有层次口感🤓海鲜炒淮山面,128蚊碟💰海鲜炒淮山面好丰富有鱿鱼须,青口,海虾同带子,仲有大量蟹籽作点缀,海鲜食材好有鲜味,可能系湿炒淮山面好挂汁,重手咗太多汁酱,海鲜无得弹😝三色窝夫,88蚊份💰有三款雪糕有朱古力,曲奇同埋芒果味道,朱古力味都几浓,加上雪糕系牛乳而制成,所以感较软滑, 窝夫够哂甜窝夫用咗特制小麦粉更加松软🧇曲奇沙冰,48蚊杯💰超大杯曲奇沙冰,饮品会依据原曲奇的味道基底打成,加忌廉几甜,又有清新曲奇味🍪整体环境好多气氛不停播K-pop歌👏🏻服务有位较年轻嘅店员好勤力同尽责👍🏻食物海鲜真系好丰富,味道几好,会再帮衬小火焰韩式咖啡厅☺️
火热韩式嘅餐厅🔥
三色窝夫,88蚊份💰
曲奇沙冰,48蚊杯💰
整体环境好多气氛不停播K-pop歌👏🏻
服务有位较年轻嘅店员好勤力同尽责👍🏻
食物海鲜真系好丰富,味道几好,会再帮衬小火焰韩式咖啡厅☺️