2017-07-20
今晚订左位食西餐.. 店舖内都系以列车卡为主题.. 简约装修又可带出火车卡箱主题.. 水吧望落都干净整齐.. 餐牌都简单每页10样菜式度.. 选择不算多.. 我地两个女仔食得不多.. 所以只点了两个主菜一齐食.. 白酒煮蚬意大利面: 意大利面个口感其实同天使面差不多.. 不过面完全吸唔到白酒味道.. 无咩味道.. 但系试个白酒汁会渗出白酒香醇.. 能够带出蚬仔本身嘅鲜味.. 不过顺带一提系有啲啲辣架.. 海鲜拼盘: 份量虽然不多但少吃多滋味.. 鱿鱼筒够弹身加少少调味料都已经带出鲜味.. 青口煎煎都已经好香口.. 不过略嫌细只左.. 大带子一咬啲汁就涌出来.. 煎鱼个皮够脆鱼肉都几滑.. 不过我觉得价钱都几贵.. 份量多返少少会好啲.. 总舍而言.. 份量不算多.. 两个女仔食就刚刚好.. 而且好适合几个朋友一齐倾倾偈.. 人多就唔建议咯.. 因为座位较少坐得迫啲.. 卖相都不错可以相机食先..
白酒蚬意大利面
海鲜拼盘