2018-06-25
正值世界杯,当然同一班朋友聚在,一起欣赏精彩赛事啦! 我哋选择宝哥火锅味馆打边炉。我哋选择咗$238任饮任食套餐, 当中包括有刺身拼盘和牛刺身等, 最吸引我当然系和牛刺身喇! 和牛刺身原汁原味,口感当然同熟食系唔一样啦, 未食过嘅朋友一定要试一试呀!我哋嘅汤底拣咗猴头菇鲨鱼骨汤, 十分有惊喜呀!小弟都系初尝鲨鱼汤, 汤底鲜甜,加上猴头菇,感觉上有啲似中药一样有甘甜的味道。牛肉之中呢最好味当然系美国特级 天然封门牛柳,入口即溶 ,肥膏同肉分明, 完全没有肥腻嘅感觉。 另外,未食过甘香本地牛峰嘅朋友就要试一试,虽然有少少肥腻但系人一世物一世点都要试下嘅。 另外呢佢哋嘅手打三色丸呢一定要嚟试, 一句讲晒爽口弹牙!!有边个朋友十分喜欢打边炉嘅话,小弟十分推荐呢间宝哥火锅味馆! 包你物有所值! 惊喜万千!!!
另外呢佢哋嘅手打三色丸呢一定要嚟试, 一句讲晒爽口弹牙!!