2023-10-18
旺角壹火锅CP值真系几高,首先赞佢可以任食2.5 小时,时间够晒松动,食到2个钟已经饱晒仲可以坐多阵食雪糕,唔洗急急脚要埋单走人😂我地加左$50有刺身,另加$50有海鲜拼盘,刺身水准都OK唔系平时食放题𠮶啲质素,都拍得住出边居酒屋👍🏻🏮海鲜拼盘就真系好推荐!样样都真系好新鲜,有虾、象拔蚌、蚬、圣子、蚝、鲍鱼,大癫无谂过有咁多款🤩🤩啲虾仲扎扎跳,鲍鱼又系咁郁,呢个价钱好抵食💯又唔洗去街市买又唔洗自己洗😂😂佢汤底已经包咗可以鸳鸯锅,我就拣咗皮蛋芫荽同埋沙嗲汤底,一边清啲一边浓啲,推介沙嗲汤底🆙因为基本上煮咗连调味料都唔使落已经好够味😎大家都关注的牛肉🥩🥩讲真质素都好靓,建议唔使煮咁耐,因为都比较薄身,拖一拖水就食得。出边都有好多配料可以拎,几钟意食饺子🥟都好出色,皮薄馅靓👍🏻饮品方面种类都好多,重点就系啤酒都系任饮,抵到爆🍻🍻📍#壹火锅 (#旺角美食) #旺角 西洋菜街1号兆万中心16楼➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去饮饮食食😎吃是真爱❤️ @eatistruelove.hk 🌟🔖 #吃是真爱_旺角
旺角壹火锅CP值真系几高,首先赞佢可以任食2.5 小时,时间够晒松动,食到2个钟已经饱晒仲可以坐多阵食雪糕,唔洗急急脚要埋单走人😂 我地加左$50有 刺身,另加$50有海鲜拼盘,刺身水准都OK唔系平时食放题𠮶啲质素,都拍得住出边居酒屋👍🏻🏮海鲜拼盘就真系好推荐!样样都真系好新鲜,有虾、象拔蚌、蚬、圣子、蚝、鲍鱼,大癫无谂过有咁多款🤩🤩 啲虾仲扎扎跳,鲍鱼又系咁郁,呢个价钱好抵食💯又唔洗去街市买又唔洗自己洗😂😂
大家都关注的牛肉🥩🥩 讲真质素都好靓,建议唔使煮咁耐,因为都比较薄身,拖一拖水就食得。出边都有好多配料可以拎,几钟意食饺子🥟 都好出色,皮薄馅靓👍🏻饮品方面种类都好多,重点就系啤酒都系任饮,抵到爆🍻🍻
📍#壹火锅 (#旺角美食)
#旺角 西洋菜街1号兆万中心16楼
➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去饮饮食食😎