吃得饱,著得暖,系幸福既来源。今日就要去实实在在感受幸福,我要火锅吃到饱(国语pls,因为要配合下台式火锅😆)。打边炉就梗系要食牛,但肥牛就真系基本上都舍弃左,一来肉味唔够浓,二来太肥成口油,要够牛味、要有油脂香,不如就食和牛!犇殿,哗一见到个名,就算唔识读个「犇」字,你都应该见到牛牛牛,唔洗估估下,可以直接肯定地讲,呢间就系食牛架喇!主打台式食到饱火锅,有✦盐酥鸡、麻油鸡🐣 、✦手抓饼🤞🏻、✦芋圆仙草🌿,等等既台式小食;多种台式火锅汤底🥢;仲有台式火锅料,如鸭血🦆、米血糕🩸、台式鱼饺🐟等等。唔讲笑,我觉得质素真心唔错!地方好坐、食物唔错、仲要有Movenpick + Häagen-Dazs雪糕🍨(回本位!)✨✨非常推介✨✨✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦晚市澳洲M9和牛吃到饱套餐*送一客神仙牛肉、东港海鲜盘💲398/ ppl (+10% service charge)⏳星期一至四120分钟;星期五至日90分钟✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦✧ 药膳红烧牛骨锅食足

✨✨非常推介✨✨

晚市澳洲M9和牛吃到饱套餐
*送一客神仙牛肉、东港海鲜盘
⏳星期一至四120分钟;星期五至日90分钟

✧ 药膳红烧牛骨锅
食足2个钟,汤底系越打越浓味,钟意阵药材味

✧澳洲M9和牛
有别于一般和牛,有油脂香但油腻感唔系话好重,反而系肉味浓,质地比较实少少同爽身,而且唔会太薄(重点)

✧神仙牛肉
质感比较起M9和牛,肉质更淋,肉味更浓

✧东港海鲜盘
有鲍鱼、扇贝、海蚬、海虾,海鲜处理非常干净同新鲜