2020-02-10
可以同时鸡煲+烧野食嘅地方好少见!一班人聚会,总有唔同意见,有朋友话想韩烧,有朋友话想鸡煲,有朋友想打边炉。老实讲,呢到真系三样都有。地方算宽敞,地下唔会油,放题黎讲好怕地下油腻腻。去果阵算早,冇乜人,但到夜晚就坐满左。坐低就拎野饮,野饮柜都有4个以上,有啤酒似乎系放题基本?啤酒唔会额外收钱,可以同朋友队酒!上黎已经熟左,waiter话等几分钟可以食,佢会走黎提你话食得,服务都几好,会留意顾客需要!菜同热食种类算多,烧菠萝好推荐,食完唔止可以食甜品,烧菠萝都系一个好选择,烧完好甜,又唔腻,同朋友烧左几转!!熟食嘅麦乐鸡同麦xx差唔多,鱼皮都叫脆口,但黎得就唔止食熟食架啦!讲到肉类,选择真系多,我就钟意食鱼皮饺同埋肥牛,肥牛烧又得,打边炉又得,索左鸡煲啲汁好食!海鲜推荐手打墨鱼滑(左下,同埋脆肉鲩,手打滑鱼好弹牙,烧会好香口,脆肉鲩就打边炉,都好脆口爽口,叫做都「高级」食材,烧左唔少呢个就系烧墨鱼滑、象拔蚌仔、仲有菠萝,真系好甜,烧菠萝都叫健康又好食!同朋友烧左好多转!鸡煲啲汁都入味,本身熟熟地放上黎,等滚左就食得,又嫩口,同埋滚左食,都熟晒。以香港食鸡黎讲,呢个口感叫唔错,滑同嫩口