2021-08-20 67 浏览
呢到任何食物都系非常新鲜, 口感独特, 食得出真味道😋😋!真系要大大力推介👍👍。首先,枱上迎接我们这一家既系一张SET到好高贵既枱,再放咗一盒9个非常精致既陶瓷酱料瓶。当中令我爱上💖咗佢👉"黄椒酱"— 香、辛、甜、醒胃。爱酱既我又要去入货了!(希望买到同佢一样咁好味架啦!)川属痳辣锅 (小辣): 好钟意呢啲有汉方中药既痳辣味道😍,唔系得层辣油系面果种👍;辣方面我哋要咗小辣,锅内仲有好多大大片既鸭血添呀🥰!超正💯!美国极黑和牛封门柳矜贵啲叫咗个和牛封门柳,肉身比平时打边炉叫开既牛颈脊腍,睇落脂肪少啲,牛味都系咁浓,都值得食😋手打鱼腐:未食过咁滑捋捋既鱼腐, 质感好似轻飘飘既”包仔”豆腐, 佢都可以吸到汤锅既味,烚耐啲都唔怕, 真系滑得好紧要!😉豆腐纸: 外表平平无奇的豆腐纸(差啲以为佢系餐巾🤣), 滚两滚就食得, 系超好味, 豆味香浓, 质感薄而滑, 系一款食不停既火锅新食品😋😋金箔怀旧芝痳卷: 打边边竟然有中式甜品叫, 佢既软腍腍同非常香浓既芝痳味令我对芝痳卷大大改观, 原来芝麻卷可以咁好食🥰!人人赞既芝痳卷都有食过, 通常都系小小爽口同有淡淡优香, 对我黎讲唔系好大兴趣, 但呢到既芝

川属痳辣锅 (小辣):

美国极黑和牛封门柳

手打鱼腐:

豆腐纸:

金箔怀旧芝痳卷:
打边边竟然有中式甜品叫, 佢既软腍腍同非常香浓既芝痳味令我对芝痳卷大大改观, 原来芝麻卷可以咁好食🥰!人人赞既芝痳卷都有食过, 通常都系小小爽口同有淡淡优香, 对我黎讲唔系好大兴趣, 但呢到既芝痳卷你真系要食, 我觉得系必食添😋。

川属痳辣锅

美国极黑和牛封门柳