2017-02-20 1665 浏览
跟一位都有一排冇见嘅中学同学食饭,佢话有啲想食火锅放题,原因系汤底任君选择,而且想食乜嘢都唔洗就住就住,惊会嗌贵咗,同时又想试多啲唔同嘅海鲜和配料,始终系出面食嘅火锅店都系人多先比较抵食,但系如果少少哋两三个嘅话,火锅放题真系唔使谂咁多,始终大学生来说,budget有限吖嘛!!汤底选择非常之多,我哋谂咗好耐都拣唔到落手,真系超级夸张呀!!这个牛乳汤味道非常之香,无论系配菜还是海鲜,都非常之夹。仲有唔同嘅点菜纸,同放题嘅模式基本上系差唔多,只不过佢有埋半自助的区域,有寿司、雪糕、热茶和一些冷冻前菜提供,感觉非常之唔错。首先我们加30元,黎个刺身任食,选择都几多。场面非常之壮观呀,味道唔再在讲!!黎得呢度食,点少得食牛呢??平时嘅牛肉放题都比较UN,质素麻麻哋,毕竟系任食呀,但系呢间真系非常之唔错。牛肉部位非常之瘦嫩,一d都唔难唔肥,食极都唔厌,点上酱油果下入口真系啖啖肉呢!!还有多春鱼、生蚝、牛丸、芋丝、蚬肉和芝士狗等等。白牛柏叶个份量都几大碟,胜在切得够细,易咬。口感爽脆无怪味,吸尽汤底日月精华,很不错喔。牛丸非常之爽口弹牙,一d都唔痴牙。呢个值得推荐!!麻吉烧一咬下去是满满又烟硬既糯
这个牛乳汤味道非常之香,无论系配菜还是海鲜,都非常之夹。
首先我们加30元,黎个刺身任食,选择都几多。
场面非常之壮观呀,味道唔再在讲!!
黎得呢度食,点少得食牛呢??

还有多春鱼、生蚝、牛丸、芋丝、蚬肉和芝士狗等等。

牛丸非常之爽口弹牙,一d都唔痴牙。
呢个值得推荐!!麻吉烧
一咬下去是满满又烟硬既糯米糍,中心是半流心,跟外皮十分夹。
叫咗少少生菜、番茄同埋西芹,食下菜,人都健康啲啦!!
仲有饮品区,一应俱全,由盒到罐装都有,而且款式都几特别。