2018-07-28 75 浏览
又到 Friday Night!真系要好好食一餐慰劳自己,去食火锅放题就最好不过,可以大吃一餐!!晚餐有三款放题套餐,我哋拣咗套餐B,因为佢可以免费升级做花胶鸡锅同埋有海鲜拼盘添!!Menu选择都几多架!我哋每样都叫咗好多啊😆首先个花胶鸡锅真系真材实料,有红枣杞子之余,仲有原只鸡放入去淆个汤底,就咁饮个汤都好有鲜味,好味!而且花胶都有几多,可以食之余,用黎淆个汤底仲正!个海鲜拼盘都好正!真系好新鲜!有蟹、大虾、鲍鱼、蛏子、带子、青口、蚬等等!蟹有好多蟹膏,煮熟左之后我哋用蟹膏点猪肉食,好正!大虾、鲍鱼都好鲜味,配埋个香浓嘅汤底,唔使点其他酱料都已经好好食!感觉净系食个汤底同埋呢个海鲜拼盘已经好满足😂但又点可以唔嗌打边炉必嗌既丸呢!呢度丸类都几多选择!海胆丸 龙虾丸 墨鱼丸 贡丸 蟹子虾滑 😋仲有响铃!好脆!浸一浸个汤底,好食!猪肉都几爽口,唔错!今餐食到好满足!仲回味紧个花胶鸡锅!

Menu选择都几多架!我哋每样都叫咗好多啊😆

个海鲜拼盘都好正!

感觉净系食个汤底同埋呢个海鲜拼盘已经好满足😂

仲有响铃!好脆!浸一浸个汤底,好食!猪肉都几爽口,唔错!

今餐食到好满足!仲回味紧个花胶鸡锅!