2025-02-07
话说好耐都冇去打边炉、朋友同我讲今日想食饱啲、又可以多啲选择配料最紧要就系食嘅时间长啲、咁就可以倾偈倾耐啲!食嘢唔使咁赶之余、又可以坐得舒服! 跟住我就介绍佢去一间基本上浮晚上入座都系不限时去到收舖为止!咁大家就可以打边炉得来又唔会好赶!再加上呢度嘅餐厅食物质素都好高!净系主菜都有芝士龙虾、鲍鱼、或者酸菜鱼等等!特别推介佢个酸菜鱼!整得好好食好入味!仲有王牌佛跳墙、四川麻辣鸡煲!头盘除咗好丰富之外自选汤底亦都好丰富!我哋今次就拣咗日式豆乳海鲜锅、同埋四川麻辣鸭血BB辣!呢两个汤底都好正!如果钟意食特别嘅就可以食养生牛肝菌、或者泰式冬阴功汤都系一个唔错嘅选择!依家呢个天气虫草花椰子鸡锅、或者养颜花胶竹丝鸡获都系一个唔错嘅养颜润喉选择!之后就一定唔可以错过第三步王牌火锅拼盘!新鲜海虾、新鲜鲍鱼、自家制手打墨鱼丸、自家制手打虾院、同埋台山蚝!更加唔可以错过日式蟹棒!最后就一定唔可以错过牛魔王美国安格斯牛肉拼盘!首设牛小排、牛肩胛、牛版腱!牛肉质素高入味香味浓!最后仲有好多人音色精选火锅配料美国安格斯肥牛、自家制鲜虾韭菜水饺、鸭血、猪骨浓汁贡丸、同埋松露香菇贡丸!当然仲有佢手打嘅乌冬同埋薯粉都
最后仲有好多人音色精选火锅配料
美国安格斯肥牛、自家制鲜虾韭菜水饺、鸭血、猪骨浓汁贡丸、同埋松露香菇贡丸!当然仲有佢手打嘅乌冬同埋薯粉都系非常之高质!同埋最后记住可以每人有一杯雪糕、饮品啤酒汽水都系任饮!
味火锅
旺角华侨商业中心3楼全层