2019-11-23
我哋都几钟意食任食边炉,有日经过呢间餐厅见到有任食边炉,仲可以任食哈根大师雪糕,仲要系一杯杯𠮶啲,唔系一大桶雪糕比你用羹拿𠮶 d,感觉揼本。于是,我地揾左日去试下。一坐低,店员就拎过炉端烧过嚟,一次过满足哂顾客打边炉同烧烤的欲望。惠顾会送海鲜拼盘,店员话海鲜可以放入火锅或者烧嚟食都得。我无乜烧烤经验,除左鲍鱼,我地将其他海鲜放晒入火锅。我觉得蚝、鲜鱼片几好味,个蚝系好有鲜味㖞。等紧边炉或者烧烤嘢熟嘅时候又可以食啲准备好的食物。榄菜四季豆、炒蚬都唔错!仲有自助沙律bar。火锅配料都多,大路嘅都有,鱼皮、鱼皮饺、响铃等。丸嘅种类都唔少。肥牛质素以任食来讲几好,都 refill 左几次。豚肉片都唔错。除咗有出前一丁之外,仲有拉面可煮,几特别。我自制左肥牛什菜拉面,配胡麻酱,yummy !又可以叫各式肉串、鸡翼烧来食下。食到咁上下系时候食甜品啦!无限食哈根大师雪糕!雪柜入边都有几种味可以拣,我食左三杯,咖啡味、cookie and cream 同 vanilla,正!唔喜欢哈根大师都唔紧要,有其他牌子的雪糕、雪条!美味的甜品为呢餐划上完美句号。
又可以叫各式肉串、鸡翼烧来食下。