2019-06-11 35 浏览
以后唔洗成日咁头痛要捻去打边炉定烧肉,油麻地呢间餐厅可以一次过比你享用。一边打边炉一边烧肉,正呀!120分钟放题,同朋友简左牛肩肉放题加海鲜套餐$238牛肩肉、鸡腿肉、黑豚肉 3款肉都可以任叫,出面仲有2大个雪柜放满唔同款式既食物。今日较早黎到,客人数量唔多,餐厅安装左包厢比我地坐。见到餐厅分左3个VIP 房,我地坐左系东京房系张6人枱,地方好阔落,有电视睇,又有衣架位可以放外套。另外两间房分别系名古屋同北海道。北海道地方较大,非常适合成班朋友黎坐哂入去分开几枱咁。海鲜头盘,有广岛蚝、蕃薯蚬、象拔蚌仔、海虾、大元贝,海虾大只又新鲜,象拔蚌好肥美。一上头盘就可以放大元贝落去烧,好满足。汤底简左横浜昆布汤同辛辣味泡菜汤。辛辣味泡菜汤,味道浓郁唔会太辣,加左包出前一丁落去仲有香煎餐肉,芝士丸,芝士肠。呢个咪韩式部队锅。横浜昆布汤呢款汤底清清地,又有豆腐同昆布可以食。菜就已经分好哂一盘盘,可以直接拎你想食既番埋位就得,唔洗自己慢慢夹。都几贴心熟食有加州卷同章鱼小丸子放左系酱料上面既位置。章鱼烧卖相好吸引,食落都唔错,外酥内软。饮品方面都好多选择,唔似一般放题店出去拎,呢到有得比你点杯装既特色饮

今日较早黎到,客人数量唔多,餐厅安装左包厢比我地坐。

一上头盘就可以放大元贝落去烧,好满足。

汤底简左横浜昆布汤同辛辣味泡菜汤。

横浜昆布汤呢款汤底清清地,又有豆腐同昆布可以食。

饮品方面都好多选择,唔似一般放题店出去拎,呢到有得比你点杯装既特色饮品。乳酸、冰沙、奶昔、花茶都有。