2021-10-10 181 浏览
今年生日屋企人带咗我去尖沙咀一间装修都几靓嘅火锅刺身店食生日饭. 入到去见到有两幅特色墙,一边系用好多花花围住一个醉字,另一边系用瓦砾砌成. 食饭嘅台系云石大枱,而打边炉用嘅锅系金锅,又同舖头名几夹㖞. 环境方面都几靓几grand🤓🤓.食物方面都有好多选择,除咗打边炉仲有刺身同中菜食. 汤底可以选一款或者鸳鸯. 今次屋企人就拣咗酸菜鱼汤底,另一款拣咗药膳醉鸡汤底. 汤底好入味醉鸡汤底非常正👍🏻 食材新鲜,牛肉,羊肉,珊瑚蚌,四色丸都好好味. 除咗打边炉仲叫咗刺身🍣刺身系厚切,肥美同口感超好😋😋 个人喜爱龙虾刺身同三文鱼刺身. 整体来讲呢间餐厅都几有惊喜,食物质素高,火锅店来讲系较高质,餐厅侍应亦都好主动同有礼貌. 今次生日饭食得好满意,可以下次再encore.

食物方面都有好多选择,除咗打边炉仲有刺身同中菜食.

庆祝纪念
生日