味火鍋 (雅仕洋樓)

Yum Hotpot (Ashley Building)
2023-09-22 369 浏览
呢间火锅真系性价比高🤣就系三百几蚊就可以食到啱啱新鲜嘅火锅,而且系无限时嘅放题,真系唔驶担心唔够食!最令人兴奋嘅系你仲可以食到芝士焗龙虾,真系满足口腹之欲🫶🏻餐厅环境都几好,整齐净俐,冷气又够冻,唔会太热😎系度打边炉真系舒服🫕首先,我哋拣咗芝士焗龙虾。龙虾新鲜,又大只,入口有啲弹牙,同芝士结合落嚟,滋味湿润鲜嫩,好好味🦞然后,我哋拣咗自选汤底,鸳鸯 汤底不用加💰!麻辣锅,豆乳海鲜锅选择真系多得嚟有啲微辣,啱晒钟意香辣味嘅人!🥳皇牌火锅拼盘,真系好多选择!海鲜拼盘有啲系冰座底,好靓啲,尤其系海虾超大只,爽口有咬劲😜佢地呢度牛肉拼盘都唔错每块牛肉都好嫩滑特别系手切牛小排,食落够嫩,牛味浓郁唔好忘记火锅嘅配料,有啱啱蔬菜同面类啱晒食火锅嘅心情饮品方面,选择都多,特别系细支装汽水,令人惊喜,可以随心选择!呢间火锅真系好抵食,系品质同选择上都表现出色,值得一试!
最令人兴奋嘅系你仲可以食到芝士焗龙虾,真系满足口腹之欲🫶🏻

然后,我哋拣咗自选汤底,鸳鸯 汤底不用加💰!
麻辣锅,豆乳海鲜锅选择真系多得嚟
有啲微辣,啱晒钟意香辣味嘅人!🥳

皇牌火锅拼盘,真系好多选择!
佢地呢度牛肉拼盘都唔错每块牛肉都好嫩滑
特别系手切牛小排,食落够嫩,牛味浓郁
唔好忘记火锅嘅配料,有啱啱蔬菜同面类
啱晒食火锅嘅心情
呢间火锅真系好抵食,系品质同选择上都表现出色,值得一试!