同朋友聚旧, 朋友建议打边炉, 推介黎依间餐厅, 觉得依度牛的部位选择多且高质去到餐厅睇Menu, 见倒有特别的骟牯牛系列, 吸引左我的注意~~ 而骟牯牛系列都有十几款的选择, 睇Menu,  每样都好吸引, 难以选择。朋友连忙推介吊龙吊龙:侍应好快送黎一碟吊龙, 见倒肉色鲜红, 睇得出鲜度好够, 碟上亦好细心咁写左肉的最佳食用方法系锅入面略灼8秒左右, 放入口, 食落肉味浓而肉质细致嫩滑, 质素上乘现炸响铃:打边炉又点小得响铃依度的响铃系即炸的,将响铃快速放落汤底涮一涮,响铃香脆热辣之余再索左汤汁,既脆身又美味!游水金鲔鱼刺身朋友俾menu 里面的刺身吸引,于是我地叫左个游水金鲔鱼刺身刺身色泽白里透红,而入口即化,甘香鲜甜!而餐厅的服务亦值得一赞,侍应服务有礼,亦面带笑容!

吊龙:

现炸响铃:
打边炉又点小得响铃

游水金鲔鱼刺身
刺身色泽白里透红,而入口即化,甘香鲜甜!

而餐厅的服务亦值得一赞,侍应服务有礼,亦面带笑容!
2024-05-21