2024-07-15
呢间旺角西洋菜街嘅火锅店真系好正😋!首先,佢哋嘅和牛火锅真系好味😍!佢哋嘅和牛肉质软嫩🥩,加上佢哋特制嘅火锅汤底,酸香麻辣🌶️,仲有好多料,真系食到停唔嚟口🤤!我最钟意佢哋嘅汤底,真系有独特嘅风味,唔似其他普通嘅火锅店。另一个我钟意嘅菜式就系佢哋嘅鸡煲任食🐓。佢哋嘅鸡肉肉质又嫩又滑😋,再加埋好多料理,真系好好味!尤其系佢哋嘅港式肠仔,一试就停唔到口😆。加埋佢哋提供嘅饭和面,根本停唔到手。我成餐都唔够食😂!除咗菜式好味之外,呢度嘅环境同服务都好棒👍!店内装修得好靓💯,坐落系一个好通爽嘅位置,店员态度亦都好好,好细心地问过我需要啲咩先开始夹餐🙇♀️。总括嚟讲,呢间旺角西洋菜街嘅火锅店真系好值得一试😆! 唔论系和牛火锅定系鸡煲任食都好好味,加埋佢哋嘅环境和服务亦都好出色。我一定会再嚟光顾佢哋😋!
首先,佢哋嘅和牛火锅真系好味😍!佢哋嘅和牛肉质软嫩🥩,加上佢哋特制嘅火锅汤底,酸香麻辣🌶️,仲有好多料,真系食到停唔嚟口🤤! 我最钟意佢哋嘅汤底,真系有独特嘅风味,唔似其他普通嘅 火锅店。