2018-09-16 866 浏览
咪以为 #小秘书 日头净系食几粒提子🍇加杯奶🥛就够饱,成日无咩食嘢就系为咗今晚呢餐😝 同学仔生日,指明要嚟帮衬 伦哥私房菜 Lun Gor Private Club 👀 皆因其他分店厕所太窄,佢想嚟试吓星级版有咩唔同wow🤣BCC分店嘅收费比其他分店贵,无可厚非佢嘅招牌鸡煲水准一流👍🏻 坐嘅位置舒服啲、厕格又阔略啲嘅🤣🤣 不过我谂住所有食物同服务都会相对地提升🤔 相反地... 太子/佐敦嘅服务就似乎比BCC周到得多,起码唔使我哋吓吓要等十分八分钟先揾到服务员😕 食完🐔煲,想换过啲碗都争啲比侍应哥哥托手踭👉🏻👈🏻 🤨 至于食物方面,除咗多咗份鱼生之外,其他种类都比以前削,从前一向唔使加单嘅我哋,今日居然要加马🤔 唔通 #伦哥 当咗我哋系佢啲团购客?😌

2018-09-11