去咗家西九龙嘅雪糕店,真系一个叹为观止嘅发现👀!哩间雪糕店里面嘅装潢简单得嚟,又充满咗亲切嘅气氛。首先,我拣咗一球嘟嘟好味嘅朱古力雪糕🍫,入口即溶,浓郁嘅可可味同丝滑嘅质感,简直系朱古力爱好者嘅梦幻逸品!跟住,我又尝咗个芒果雪糕,佢嘅鲜甜同果香,真系爆晒灯💡喺个夏日炎炎嘅下午,食一啖雪糕,简直清凉过冷气。另外,我仲发现呢间店有提供嘅士多啤梨雪糕🍓,酸酸甜甜,仲带有微微嘅果粒,系咁样炒作着个味蕾,好生过瘾!哩间雪糕店嘅服务亦都系一流,员工亲切有礼,仲会主动提供试食,一啖雪糕落肚,心情都跟住好晒。每当烈日炎炎嘅时候,记得黎呢度享受个消暑大餐啦!雪糕既有质量,又唔会太伤荷包,真系每个食客嘅夏季福音。呢次嘅食评体验,令我又想再嚟多几转啦!🍨😋