2021-05-25
虽然今日系星期1,但一样系十分多人呀,毕竟最近天气好热,如果去商场行下,然后叹住冷气食餐好,都系大家想要的。最好就整个冻饮,大家chill下,咁就最好啦。今日一行二人叫了两个burger , 两杯冰茶,再整个薯条share食。 菠萝鳕鱼柳汉堡鱼柳炸得好脆,超级正。汉堡有烘过,夹住鱼柳系里面,而鱼柳个个外皮唔系普通既炸粉,而系一个好脆既外壳,配合菠萝,就更加之清新。加上藩茄呀,完全唔会觉得腻。正呀! 另一个系蜜糖芥末大烤菇烟肉鸡柳汉堡,专登拣另一个酱汁,鳕鱼柳汉堡系沙律酱,今次就拣左蜜糖芥末,令大家share 食个阵更加多层次了。大烤菇烟肉鸡柳汉堡,烟肉好香口就一定,大烤菇令这个多肉既汉堡健康一D,而且本身好juicy鸡柳就好香既,而且都好厚好大件,肉质都唔错。 波萝冰茶,蜜桃冰茶冰茶好在系唔会太甜,好怕有时只有糖水味既冰茶,反而这里既冰茶唔会过甜,配burger 食,其实系好好fresh加上天气真系好热,炎炎夏日噗汉堡冰茶十分正。 旋风薯条,又脆,又正。我觉得佢比平日直身薯条更正,本身已经调好味,大家倾下计,食下一条又一条。
就更加之清新。加上藩茄呀,完全唔会觉得腻。正呀!
另一个系蜜糖芥末大烤菇烟肉鸡柳汉堡,
专登拣另一个酱汁,鳕鱼柳汉堡系沙律酱,今次就拣左蜜糖芥末,
鸡柳就好香既,而且都好厚好大件,肉质都唔错。
波萝冰茶,蜜桃冰茶
旋风薯条,
又脆,又正。我觉得佢比平日直身薯条更正,本身已经调好味,
大家倾下计,食下一条又一条。