2012-08-02 28 浏览
好耐无食过火锅, 友人就建议到此店试下.唔知系咪地点问题, 所以都唔算多人, 2个人安排坐近门口, 已经觉得怪怪,咁多枱都要坐门口, 算数. 2个人叫左一个唔知咩地狱汤底(原以为系辣既点知原来一d都唔辣,只系红色汤底完全唔知咩味)叫左肥牛, 鳝片, 豆苗, 滑牛配猪润,墨鱼滑, 鱼面.再每人加左钱可以任饮. 见到每碟配料都系二十几元以为份量好少,点知上左来先知份量都几多下, 2个人后段都食得几吃力又唔想浪费食物, 当晚我觉得肥牛真系唔错, 都算有点雪花又够鲜红味道一流, 另外佢地既墨鱼滑都唔错, 好弹牙,至于蔬菜都新鲜甜美 不过此店d食物真系唔错, 样样都好新鲜可以此终都系稻香集团水准都有咁上下..加上价钱又抵食. p.s此店酱汁/饮品系自助形式值得推介..自己喜欢咩酱就自己出去取几方便.唯一不满系此店又唔系满坐, 真系唔明点解打边炉要同人share一张枱.

至于蔬菜都新鲜甜美

2012-07-07