2019-07-11
今日约左肥妹妹去食想食好耐既甜品店啦!铺头搬埋先揾到日子黎食佢。😅😅西营盘落车要行一段斜路,就揾到佢啦!天气咁热,马上叫返杯冻饮先。☺️我地叫左奇亚籽皇室伯茶拿铁及皇室伯爵鲜果茶。鲜果茶用新鲜生果调味,并无外加糖,好好饮,够健康。奇亚籽皇室伯茶拿铁都冇得弹。😊🥰太热了,食冻野先爽!于是叫个樱花虾温泉蛋昆布汁野菜冷乌冬,之后店员介绍返,原来系自家制手打乌冬,口感与平常食到既真系唔一样!好有心既小店,连乌冬都自己整!窗外仲有一堆打卡壁画添,正!🥰 重点当然要食佢最出名的Pancake“招牌烧海盐忌廉麻薯班戟北海道牛奶雪糕及水果”,Pancake选咗花生酱炼乳,食落有焦糖味,入边仲有麻薯,口感丰富。 店员仲同我哋讲店舖全用天然食材用,蜜糖等调味。环境清幽真系好适合与姊妹谈天及打卡,要好好支持用心经营嘅主打健康饮食的小店!!
铺头搬埋先揾到日子黎食佢。😅😅
西营盘落车要行一段斜路,就揾到佢啦!
天气咁热,马上叫返杯冻饮先。☺️
我地叫左奇亚籽皇室伯茶拿铁及皇室伯爵鲜果茶。
窗外仲有一堆打卡壁画添,正!🥰