2023-07-19
烟三文鱼牛油果酱意大利包 💰50烟三文鱼系唔会衰嘅🐟正正常常咁,咬到嘅时候系绝对感受到佢嘅存在😋数量就中规中矩啦,初头未必咬到咁🙊牛油果酱🥑嘅存在感就明显少啲🙈虽然份量唔少,但牛油果味道偏弱,好容易就被沙律酱同紫洋葱嘅味道遮住咗🥲沙律菜嘅口感都唔错,几新鲜💦微微带苦减腻𠮶包明显有烘过🍞但唔会干脆,仲几软熟下❤️但𠮶包偏细🥲差唔多系一只手掌咁大啦,我谂大食啲嘅人都唔会饱😮💨成个包嘅味道就以烟三文鱼、紫洋葱、沙律酱做主调,外加少少牛油果酱嘅存在令佢多少少满足感,沙律菜就再加一层口感。外加 炒滑蛋 💰10系滑嘅😋😋但真系唔多觉蛋味,可能其他味道遮住咗🥲环境几靓嘅😹但系系外卖店嚟服务方面,就算好多人,店员都几有善咁落单,亦可以wts佢哋提早落单。完整总结:意大利包嘅份量系真系偏细嘅😢牛油果酱味道亦都系偏弱😮💨沙津酱味道又太抢🥲呢个组合性价比唔太高😞但滑蛋!我系寄予厚望㗎!今次系贪心咗先唔可以完整品尝到佢🥲我下次应该会试佢嘅葱炒蛋三文治!🤤食物:🌕🌕🌖🌑🌑环境:外卖店不适用服务:🌕🌕🌕🌑🌑语言:广东话是次消费地址:湾仔骆克道117号兴邦大厦地下6号舖#食后感 #饮食分享 #香港饮食 #food
沙律菜嘅口感都唔错,几新鲜💦微微带苦减腻
𠮶包明显有烘过🍞但唔会干脆,仲几软熟下❤️
外加 炒滑蛋 💰10
系滑嘅😋😋但真系唔多觉蛋味,可能其他味道遮住咗🥲
环境几靓嘅😹但系系外卖店嚟
完整总结:
食物:🌕🌕🌖🌑🌑
环境:外卖店不适用
服务:🌕🌕🌕🌑🌑
语言:广东话
是次消费地址:
湾仔骆克道117号兴邦大厦地下6号舖
#食后感 #饮食分享 #香港饮食 #foodiehk #hongkongfoodie #hkigfood #hkeats #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodblog #香港美食 #hkfood #hkfoodblogger
#我烧饮食实录
#我烧CANTRY
#我烧CANTRY湾仔
是次食评基于当天体验,如有出入请见谅