La Parrilla Steakhouse

2025-02-02 198 浏览
今个礼拜第三次食牛扒,呢间真系想俾好评! 环境、服务和食物质素,以呢个价钱对我来说是很不错 💖首先要赞每张枱有私人空间同张枱有足够空间放食物。就算餐厅满座,唔会似其他steakhouse 嘈到完全不能倾偈。自己少机会食阿根廷牛扒,所以今次点了Fillet 放弃咗心爱嘅Ribeye,系一个好决定🙌🏻Fillet 有惊喜!首先medium rare真系medium rare,表面有炭烧香气,厚切又充满肉汁,完全唔觉有筋或咬不开的部分,好啱我食✨(可能呢个部位系咁,唔清楚😅)食完系完全唔需要用牙线,再次开心🙌🏻 蒜头亦都好香同好腍,平时好少会食晒😋Side dish份量够2-3人食👉🏻蒜蓉荷兰豆炒西兰花✨,薯条就比较一般,不过够热都唔错,是日汤系南瓜汤都👌🏻最后嗌咗churro做甜品, 呢个系一人份量,同平时食𠮶啲有少少唔同,外脆中间比较软身,但都几好食👌🏻服务唔错,有笑容有礼貌,80% full 的时候都有过来check 吓有冇需要和收碟✨✌🏻我会再嚟㗎✌🏻

(可能呢个部位系咁,唔清楚😅)
Fillet  250g

南瓜汤