2024-06-17 92 浏览
终于唔使返大陆,都可以食到炭炉烧肉啦,重有值得一赞嘅系呢度抽风系统唔错,食完唔会成身油烟味,而且仲有专人帮你烧埋,今次就叫咗个四人餐🥳除咗牛仲有我钟意既海鲜食🤤海鲜有原只鱿鱼、鳗鱼同带子第一次食原条炭炉烧鱿鱼,超级香呀,鱿鱼烤完重系好柔软Juicy烤新鲜鳗鱼原来好弹牙,食一啖已经鱼油爆发,比起酱汁烧鳗鱼系另一种风味带子切咗片捞咗少少辣椒用锡纸兜嚟烤好惹味牛就有分肥牛同瘦牛烤雪花牛肋条、烧汁横隔膜、厚切猪五花,要睇调料搭配秘籍,分别有芝麻酱、烤肉汁、辣汁、干料,店员会细心介绍配搭咩酱料最好食😋食烤肉配搭酱料再用生菜包住嚟食最正,烤鳗鱼就用紫菜包住嚟食,几特别,食太多牛觉得肥腻亦可以食番啲牛油白蘑菇冇咁肥腻

海鲜有原只鱿鱼、鳗鱼同带子

带子切咗片捞咗少少辣椒用锡纸兜嚟烤好惹味

牛就有分肥牛同瘦牛