2023-11-12 299 浏览
Weekend 嚟到炮台山呢一间Bunphant Coffee 享受一个悠闲嘅下午,餐厅以白色为主色调,设计简约,坐低都觉得好舒服!最后我哋就拣咗:🌟Bunphant 特色盖饭 $128呢个盖饭材料相当丰富,包括左蟹肉蟹籽🦀🦀青瓜🥒煎豆腐♥️手撕鸡🐣蕃茄莎莎🍅🍅温泉蛋🥚芝麻😊辣脆片🥰紫菜,以常温保存,满满嘅材料,食落去口感丰富!性价比超高🩷🩷红酒🍷烩牛肋条阔条面 $148牛肋条配红酒系真系绝配🥰🥰烩得相当次淋,阔条面够弹牙亦都挂到汁♥️♥️配菜嘅萝卜同埋洋葱都相当香😳😳再加埋香草🌿🌿嘅味道真系一流❣️💚💚开心果特调奶 $55超浓郁嘅开心果味,配合埋香滑嘅奶🥰🥰超级打卡able,杯饮品超靓💚💚💚个面仲有啲开心果碎😍😍开心果迷真系不容错过💚💚🍫溶化朱古力 $50溶化朱古力都非常之靓🤎🤎🤎超浓郁嘅朱古力😍😍饮品面放咗三粒大大粒嘅棉花糖🥰🥰🥰朱古力唔会太甜❣️啱晒我饮😍😍

最后我哋就拣咗:

🍫溶化朱古力 $50
溶化朱古力都非常之靓🤎🤎🤎超浓郁嘅朱古力😍😍
  • 开心果特调奶
  • 溶化朱古力
  • 开心果特调奶 (冻)