. 炮台山有诚意舒适Cafe 芝士黑松露薯条 | 黑芝麻拿铁#Pause It🍟芝士黑松露薯条 $68用主菜既碟装满热辣辣薯条😹大癫 (唔好同我讲去M记都有🙃) 有满满既车打芝士配上黑松露碎🥹都好有诚意啊、好正好慰藉心灵😂🦑炸鱿鱼配他他酱 $68仲以为比日式急冻果啲😳睇炸粉似系自制炸粉再炸架㖞🤤食落好香口、胆到有啲避风塘鱿鱼feel 🤭几弹牙架、当然配他他酱仲好食!☕️热黑芝麻拿铁 $42靓靓拉花😍好似2只兔仔🐰浓郁既黑芝麻味👍🏻不过无咩甜味、多番少少甜就好了🤤🍵冻抹茶拿铁 $44半杯都系奶🤔抹茶味唔系好够🥹一般般、可能都系热饮好啲!总结 : 想Hea 一个晏昼呢度系唔错嘅选择🤭拣啲小食可以慢慢咬、咖啡又OK☺️服务都几好👍🏻 Cafe嘅设计主要白色为主、配搭木椅好舒服🤩做到店名pause it {暂停}、令人有喘息既空间🖤——————————————-Pause It @pause__it 📍 北角炮台山电气道183号友邦广场地下18号舖📆星期一至五:08:00~22:00📆星期六至日:09:00~22:00#hkfoodstep#hkfoodstep炮台山#hkfo
. 炮台山有诚意舒适Cafe
芝士黑松露薯条 | 黑芝麻拿铁
#Pause It

🍟芝士黑松露薯条 $68

🦑炸鱿鱼配他他酱 $68

☕️热黑芝麻拿铁 $42

🍵冻抹茶拿铁 $44
半杯都系奶🤔抹茶味唔系好够🥹一般般、可能都系热饮好啲!

——————————————-

Pause It @pause__it