屋企附近好味茶餐厅都好几间, 但要数真系叹茶记早餐呢, 即又要好味, 又要坐得舒服, 又唔洗劳气呢都系佢. 试过几次远方亲朋临别前最后早餐都系拣大小姐. 成日幻想应该老板个大女好有指定要求, 出面冇间做到想要嘅效果, 所以自己开一间满足个女咁... 价钱比同区大部份贵$10至$20, 但冇咩挑剔. 包茄汁都系亨士.服务个个话头醒尾, 快靓正, 正常招呼. 早餐粉面系列 ☀️马来沙嗲牛肉公仔面 $45煎双蛋反蛋 丹麦多士转薯饼 +$5冻柠茶 +$3$53有冇人食面好似我咁, 每样少少连汤, 一匙羹一啖一啖咁食?好味D.🥄我比较喜欢少汤, 浓郁D. 嗲牛面最怕一个海洋嘅汤又加三色豆, 炒得再好食都徙. 呢个啱啱好. 🍜完美荷包蛋, 煎到有色, 蛋白仲超嫩, 个黄流心. 🍳薯饼好香脆, 连滑滑蛋一啖食, 滋味.啜返啖冻柠茶, 正.🥤
屋企附近好味茶餐厅都好几间, 但
服务个个话头醒尾, 快靓正, 正常招呼.

早餐粉面系列 ☀️
马来沙嗲牛肉公仔面 $45
煎双蛋反蛋
丹麦多士转薯饼 +$5
冻柠茶 +$3

完美荷包蛋, 煎到有色, 蛋白仲超嫩, 个黄流心. 🍳
薯饼好香脆, 连滑滑蛋一啖食, 滋味.
啜返啖冻柠茶, 正.🥤
早餐粉面系列 ☀️ 马来沙嗲牛肉公仔面
2024-09-29
$50 (早餐)
早餐粉面系列 ☀️ 马来沙嗲牛肉公仔面
  • 薯饼荷包蛋