顶级满足!今日一个劲游到尖沙咀,间间密密麻麻嘅店我就拣咗充满日本风嘅炸串店。开动前,一盘清新爽口嘅沙律畀到个开胃头,而𠮶款酸酸甜甜嘅酱汁,啫系正到不得了👌,一蘸生椰菜,甜到心田,简直系解油神器!我啱啱试嗮一轮串烧同串扬嘅组合,个个食落去都爆炸美味。特别系𠮶京葱鸡串烧,串烧到外皮烟韧,鸡肉又嫩滑得滑!另一标签串,牛舌足足加咗五蚊,但一咬落去就知值回票价,肉质鲜嫩多汁,仲唔使担心会韧!谂起都仲流晒口水。论串扬,我就要提提你试下鸡肉紫苏卷,嫩鸡同紫苏叶嘅香气夹埋一齐,简直系天造地设嘅组合。洋葱同莲藕放亲炸炉出嚟,啲脆口感同鲜甜味,真系无得输!擎到尽顶级食物界限︰子持昆布串扬,价钱再加咗十圆,但系咬一啖就知充满海洋嘅美味,轻轻酥脆嘅口感带到满满鱼卵弹跳,咪话我唔提你!哦,你问主食?那个烧饭团表面烧得金黄又脆,涂上嘅甜面豉酱香浓过瘾,再加上酸酸甜甜的梅干丝,听落普通,吃落绝对令人意犹未尽。总之,今次嘅探店经历,由头食到尾,真系发现到好多惊喜!性价比高到爆,款款都系精选,饱肚之余又满足哂味蕾,实行再帮衬都唔会腻!emoji🍴😋🎉