2018-09-23 73 浏览
好耐无同男友食过烧肉放题,我地多数钟意㨂中午呢d 时间任食,食到饱饱都仲有时间消化😛。✨星期日既lunch, 客人唔多所以都几清静~~虽然系限时两个钟,但系last order 之后都仲可以慢慢烧。✨刺身方面都ok~几新鲜,我地之后都再黎多round~~✨寿司款式都唔少~~推介黄金龙虾卷,上面既龙虾沙律好弹口,入面炸虾够脆卜卜。火炙牛都唔错,牛味几浓~~不过见太生,我地自己再烧一烧😂。✨平时多春鱼食得多,但加左海苔又几特别,炸浆唔会太厚几松脆。✨炸鲜奶都好正,外脆内软够香甜~~另外仲有款炸杏鲍菇,脆得黎入面几多汁。佢既炸物款式都几多几特别,见仲有炸香蕉,炸草莓雪球果d, 不过太饱就无试lu~✨烧虾最好食系回本之选,大大只爽口弹牙鲜味十足。记得叫埋个海鲜酱(绿色既),酸酸辣辣好正。✨开头唔知呢兜系乜,以为系汁😂😂😂原来系鳗鱼玉子烧,个蛋甜甜地又几好味,不过要小心控制火喉,唔系就会好似我咁烧到老晒。✨懒人必烧一兜兜既金菇同清酒蚬。 金菇同埋粟米真系超香牛油味🤤~~清酒蚬都几清甜。✨肉类我最钟意系渍壶牛,佢个调味唔错,带点甜甜的几入味,好想叫番碗白饭黎送😆。 牛舌牛味几浓同爽口。✨五花腩几香

刺身方面都ok~几新鲜,我地之后都再黎多round~~

黄金龙虾卷

海苔多春鱼,炸鲜奶

烧虾

✨开头唔知呢兜系乜,以为系汁😂😂😂原来系
鳗鱼玉子烧

牛油金菇

渍壶牛

✨五花腩几香, 芝麻鸡翼都唔错。

✨鲣鱼冷乌冬味道清清地,不过乌冬几弹牙。

呢餐真系好饱,佢d 上菜速度都非常快,野食都几多,质素都唔错~~如果有埋雪糕送就真系更加开心❤️(唔知系咪夜晚先有呢?)

黄金龙虾卷
海苔多春鱼,炸鲜奶