当你唔知道食咩好既时候 就会好想食啲炸野 感觉好似会精神100% 今日下午 有啲肚饿 睇下有冇吸引既下午茶先~ 甘啱就见到KFC 做紧XO酱封味锡纸焗鸡优惠 真系好抵 紧系要再去食啦啦 今次呢个鸡女好出色 虽然佢唔系炸😂😂但比系历史以来其他kfc既鸡都好食 佢用锡纸包住 十分之热lala 一开 xo酱味道十分吸引 超级香 鸡肉滑 有弹性 同xo酱味道好夹 佢系鸡下面仲有放左萝卜一齐去焗 味道好香甜 萝卜都十分入味 本来以为好奇怪既组合 原来好好😘😘仲有紧系我系kfc 既最爱 薯格 今次大满足 食左个大既薯格 十分好食 十分满意 外面松脆 里面软淋淋 充满薯香♥️♥️$20 2件XO酱封味锡纸焗鸡(优惠餐品)格格脆薯块(大)$27.5

$20 2件XO酱封味锡纸焗鸡(优惠餐品)

格格脆薯块(大)$27.5
2023-03-01