2018-11-22 2076 浏览
今次已经系第二次嚟食嘢,虽然佢个位置唔算就脚,不过佢嘅质素唔错而且价钱真系非常之抵食! 今次一行十人系食海鲜餐当然要同老板深哥订定枱叹住冷气咁食 一坐低先食三个头盘卤水墨鱼 佢嘅卤水野都好食,点埋芥辣同埋辣椒酱食更加正炸大肠 呢个送啤酒系一流仲有呢一个椒盐炸菇真系不得不提,去到系必食嘅,我觉得佢嘅好味程度系拍得住新鲜嘅椒盐鲜鱿,再点埋喼汁食,佢入面嘅菇又唔会炸到好干 佐油小食首选冰镇鲍鱼 只只嘅size都唔细,而且佢处理得好干净 新鲜美味椒盐赖尿虾 一睇张相同筷子对比就知佢有几大只蒜蓉蒸大蚬油盐水沙白酱油大虾麻辣花螺清蒸红油班羊腩煲 呢个羊腩煲又系好正,老深哥亲自拣羊返黎整嘅,一嚟到佢嘅半膻味非常浓,但食落一d都唔觉,点埋腐乳 秋冬必食其实仲有一个姜葱炒蟹但系唔记得咗影相呢度食嘢真系好抵,如果比呢个价钱食到咁多样海鲜而且咁嘅质素系非常非常值

一坐低先食三个头盘

卤水墨鱼 佢嘅卤水野都好食,点埋芥辣同埋辣椒酱食更加正

炸大肠 呢个送啤酒系一流

椒盐赖尿虾 一睇张相同筷子对比就知佢有几大只