来自菲律宾既人气薯条专门店✨Potato Corner✨系中环都有分店啦!主打新鲜即炸薯条搭配多款调味粉~经过就闻到浓郁既薯条香气扑鼻而来,墙身有可爱薯条插画,氛围感十足。今次就试咗🔹炸薯圈,即叫即炸热辣辣,上面撒满酸奶油乳酪调味粉,炸薯圈外脆内软,岩岩炸起既薯圈质感非常好,外皮香脆、里面薯肉保持松软口感,配搭酸奶油乳酪,味道非常突出,酸酸甜甜与洋葱香味完美结合,好快就比我同朋友清哂~🔹笑脸薯饼超可爱!一咬落去,浓浓芝士香充满口腔,外面酥脆口感同里面柔滑薯香形成强烈对比~店内仲有炸水牛芝士条、扭扭薯条等选择,可以随意搭配松露、紫菜、烧烤、酸忌廉洋葱等人气口味,钟意食炸物、扫街既朋友必试!Potato Corner✨地址:中环皇后大道中93号中环街市2楼

Potato Corner✨
地址:中环皇后大道中93号中环街市2楼