2024-01-05 26 浏览
今朝一早跑完步,中午时间约左朋友来呢家餐厅聚会。一边食一边享受美食,呢个经历真系高级享受啊。「番茄肥牛拉面」方面,番茄经过熬煮后,汤汁非常香浓,肥牛肉质鲜嫩多汁,内部的肉质则保持著柔软的口感,非常适合喜爱食牛肉的人品尝,食完成个人都好幸福😆👍🏻「吉列炸虾」方面,吉列炸虾嘅味道真系令人无法抗拒😍!首先,啲虾仁拣得又大只又新鲜,肉质弹牙同时鲜甜,一啖咬落去真系十分满足🤤。外层嘅面衣炸到金黄脆口,口感香脆而且唔油腻,听到啲嘶嘶声真系好过瘾👍!每一只虾仁都包裹住一层恰到好处嘅炸粉,令个炸虾外脆内软,啱啱好噉融合晒啲鲜味同埋香脆感😋。加上随附嘅酱汁,不论系甜辣酱定系塔塔酱,都可以令啲炸虾嘅味道更加突出,真系食指大动💯。食落口真系香气四溢,每一啖都尽显海鲜嘅鲜美同埋炸物嘅美妙组合🎉。一份炸得好嘅吉列炸虾,无论系小朋友定系大人,都一定会爱不释口,成为餐桌上嘅明星菜式🌟。如果你钟意食海鲜嘅话,呢道菜绝对系你唔容错过嘅选择👏!😎 「芒果啫喱冰冰」▶️将鲜嫩的芒果与Q弹既啫喱组成。清爽相得益彰,香气四溢,食得黎又好开胃,而且颜色都好靓。朋友都对呢间餐厅既评分非常高,觉得选择丰富,而且仲有埋汤送,不论环境同味
朋友都对呢间餐厅既评分非常高,觉得选择丰富,而且仲有埋汤送,不论环境同味道都十分出色,而且亦好近我住既地方,下次会再来😹😹😹😹