2022-01-25 1698 浏览
呢度嘅沙律(椰菜),饭和渍物都系无限任食😍 沙律可以配不同酱汁,以及亲手手磨嘅芝麻,系唔会食唔饱嘅😆环境方面,就系行木系日式建筑风格,由行落去地下室就好似返去日本嘅隧道😆体验一下返家乡嘅感觉😂😂😂午市炸物set (梅)👉🏻炸猪排、炸鸡排、忌廉蟹肉饼全部炸物系即叫即炸,好松脆!猪排都几松软,有口感~鸡排普通,比较干身,要靠酱汁吊味~~忌廉蟹肉饼十分软身,夹嘅时候要小心,以免分开两半又夹唔起😂口感湿润,在以上干身食物带来一口清泉💦,蟹柳味道不太出。整体感觉都较干身,比较难配饭,反而炸物配椰菜就刚刚好鲜嫩炸猪排set $178无对比无伤害,相软上面嘅猪排,感觉唔到嫩🙈 比较有口感,需要不停咀嚼😂但都系因为佢个猪排厚身好多,所以只系食佢,系觉得合理嘅😆😆😆整体来说 加埋一$100-$200蚊嘅午餐,佢系半任食形式都可接受😆其实只系叫午市set有唔同炸物选择,一次过试三款炸物都系大约$120-140,系都抵食嘅🤩但温馨提示~肠胃唔好嘅朋友就唔好食咁多沙律啦🙊🙊

午市炸物set (梅)👉🏻炸猪排、炸鸡排、忌廉蟹肉饼
全部炸物系即叫即炸,好松脆!

鲜嫩炸猪排set $178

但温馨提示~肠胃唔好嘅朋友就唔好食咁多沙律啦🙊🙊