2024-12-29 462 浏览
就到圣诞节啦除咗食圣诞大餐之外、有时想简单揾间普通嘅西餐厅坐下轻松吓唔使咁赶时间、突然之间俾我发现咗沙田有其中一间啱啱新开张嘅铁板餐厅、除咗价钱性价比高之外质素亦都可以! 呢度除咗主菜有好多选择之外、小食亦都有好多选择、分类嘅话加$22仲可以配埋意粉白饭或者薯条、仲可以配汽水或者洋葱汤!加$10仲可以转蛋包饭、或者蒜香饭!另外如果帮衬够$300仲可以送和牛生菜包一份!今次我主要叫佢嘅小食:府城虾卷脆皮奶卷配玫瑰酱黑椒牛肉饭(豆豉蒜蓉汁)活海蚬洋葱清汤炭烧鸡肉串酥炸软壳蟹个人觉得小食都系几特别同埋价钱好平、想食咩丰富啲唔介意真系可以叫多啲几个小食黎食!再加上佢个奶卷拼玫瑰酱真系好好食当甜品食一流!估唔到软壳蟹$28!真系好平!黑椒牛肉饭我觉得几惊喜、牛肉烟韧,独特嘅豆豉蒜蓉汁好开胃!出面都未必有呢种酱汁!建议一定要食!最为惊喜就一定系佢个活海蚬洋葱清汤,入面仲有帆立贝两粒、相信洋葱控嘅话一定好钟意沙田好运中心松林阁3楼铁板大师沙田分店

今次我主要叫佢嘅小食:

府城虾卷

脆皮奶卷配玫瑰酱

黑椒牛肉饭(豆豉蒜蓉汁)

活海蚬洋葱清汤

炭烧鸡肉串