2014-08-15 2277 浏览
早前因星星热潮,经常见到长长的人龙,想试下但又不想排队。今次终于可以试下了,早1日打电话去订位已经订到位,等都唔洗等 (可能因为系平日)。由于入面环境有D暗同埋红,所以D相唔多清,但希望都睇到啦。半半炸鸡,味道不错,又够脆。我吃过很多家炸鸡,除了一些特别差,太厚粉等等。基本上够脆够味就已经不错了,所以没太大惊喜。虽然红鸡最出名系炸鸡,但系我觉得当晚其他菜式较为出色!!!炒年糕,呢个真系好好味。辣得黎又甜甜地,我觉得系我食过最好食既炒年糕呢个芝士炒辣鸡都好好味,加埋D芝士真系好香浓咁。同无几远果间X家差唔多,但果边多D,呢边好似平D? 我都唔系好记得啦。呢个鸡蛋卷系最有惊喜!!!因为佢有木鱼同埋鱼籽系上面架,估唔到果样一齐食又几夹㖞。虽然唔系传统韩式,但我反而几BUY呢一味,食落口好有口感,因为有好多粒鱼籽嘛。我地5个人食到好饱先岩岩好食哂依4样野。其实仲有好多野想食,有个芝士条都好想试呀所以我迟D一定会再黎过,试埋其他野食!!! 黎呢到唔驶下下剩系食炸鸡,真系唔错,真心推介
早前因星星热潮,经常见到长长的人龙,想试下但又不想排队。
)。

由于入面环境有D暗同埋红,所以D相唔多清,但希望都睇到啦。

基本上够脆够味就已经不错了,所以没太大惊喜。
半半炸鸡
虽然红鸡最出名系炸鸡,但系我觉得当晚其他菜式较为出色!!!
芝士炒辣鸡
鸡蛋卷