2021-08-24 218 浏览
好耐无食炸鸡 今晚就去左有多间分店既NeNe Chicken 食韩国菜😚 去左葵芳新都会分店 夜晚都几多人食架😝 餐牌选择好多 拣左好耐 我哋最后决定试下新推出嘅玫瑰酱宽粉炒年糕 必食嘅双重滋味炸鸡同埋鱼糕串清汤🍢 玫瑰酱宽粉炒年糕非常有惊喜 因为加咗玫瑰酱 韩式辣酱番茄酱同忌廉调配酱汁 味道甜中带微辣👅 除咗年糕入味 宽粉一样挂汁 而且非常烟韧👍🏻 仲有香肠 西兰花等配料 好惹味😋双重滋味炸鸡可以拣两种口味嘅炸鸡 亦都可以拣有骨或者冇骨 因为有时觉得无骨炸鸡会比较厚肉同鞋 所以我哋就拣咗有骨嘅甜辣炸鸡同初雪炸鸡🐥 炸鸡超级香脆 甜辣炸鸡酱汁偏甜 好惹味👍🏻 但系我哋就觉得初雪炸鸡更加好食😋 炸鸡面沾满香浓嘅芝士粉 令人食完一件又想接住食另一件🤩有炸鸡当然要食返个鱼糕串先似去咗食韩国菜架嘛🤣 鱼糕串清汤汤底都几浓 入边有超级多鱼糕😳 口感弹牙好食 汤底入边仲有腐皮福袋 鸡蛋 年糕等等食材 超丰富 就算三四个人share都OK🤩饮品方面我哋今次就拣咗爱文芒乳酪特饮同cocktail rita🍹 爱文芒乳酪特饮就比较甜 但系芒果味好浓 都几好饮🥭 cocktail rita 系好fresh

餐牌选择好多

双重滋味炸鸡

鱼糕串清汤

饮品方面我哋今次就拣咗爱文芒乳酪特饮同cocktail rita🍹 爱文芒乳酪特饮就比较甜 但系芒果味好浓 都几好饮🥭 cocktail rita 系好fresh既柠檬味 配炸鸡真系超夹超爽架🌟

双重滋味炸鸡
鱼糕串清汤