2018-05-05
之前食过韩国明星果间觉得麻麻,终于食到呢间炸鸡,估唔到咁有惊喜,未食完已经想再encore!今次只系食左2款炸鸡同一个拉丝pizza。炸鸡可以拣6件/12件,2个人食都唔洗怕食唔哂,记得食得哂先至好嗌呀,眼见隔黎枱2个女他食剩大半盘炸鸡都觉得浪费呀!炸鸡都要等成30分钟先上枱,上面洒满蜂蜜牛油粉,炸粉好香脆,真系好脆,又唔油,入面鸡肉多汁,热到出烟,好满足!另外叫左芝士炸鸡,呢个无咁香,芝士粉比较甜,不过炸得一样好,好食过韩国明星果间好多㖞!另外叫左BBQ鸡pizza,钟意厚批又钟意芝士就最岩,批边系甜甜地,有少少似danish,个人几喜欢,配埋拉丝芝士真系超满足。本身以为无咩人食,点知食完真系几满意,尤其呢到所有食物都系刚新鲜出炉就上枱,加分