2022-08-01
Sodam Chicken (铜锣湾)📍铜锣湾耀华街3号百乐中心7楼👍🏻黑糖脆脆炸鸡放题90分钟放题,食尽炸鸡、焗鸡、Pizza、小食放题, 成人$168, 小童 $88 ,钟意韩式炸鸡嘅朋友可以嚟食下 🤍试左最新款既黑糖炸鸡、另外叫左4款分别有辣味炸鸡、泡菜炸鸡、蜜糖芥茉香葱炸鸡、黄金咸蛋炸鸡,炸到脆卜卜、识落雪雪声、另外店员即叫即炸,黑糖味食落有点似朱古力味道; 泡菜炸鸡有d似食紧韩式料理泡菜🤣蜜糖芥茉香葱炸鸡好香蜜糖味道,为大众容易入口 黄金咸蛋炸鸡食落几香口,不过未必个个接受到咸蛋只味,炸出黎食到个种鲜香味道,非常特别小食类:当日叫咗韩式辣泡菜、蜜糖芥末薯条、柚子醋沙律,叫啲小食可以中和返炸鸡嘅热气,小食都系细细碟,过下口隐Pizza:叫左千岛加勒比薄饼黎试,细细块,一开四件,大约为pizza大细既细批左右,馅料充足、薄饼皮不会太厚值得一提,放题唔包饮品,要自己另叫,炸鸡当然唔少得生啤啦,叫左杯海特生啤 (买一送一)$75落order系用QR code黎落单,只可以60分钟内落单,每隔5分钟先可以落一次,非常贴心提供手套和纸巾俾我地食炸鸡餐厅环境阔落,当日六点嚟食唔需要等位,适
📍铜锣湾耀华街3号百乐中心7楼
👍🏻黑糖脆脆炸鸡放题
泡菜炸鸡有d似食紧韩式料理泡菜🤣
蜜糖芥茉香葱炸鸡好香蜜糖味道,为大众容易入口
餐厅环境阔落,当日六点嚟食唔需要等位,适合一班friend嚟食炸鸡同谈心